Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Banel Nicolita ajuta copiii cu dizabilitati din Braila

Ambasadorul antirasism al Romaniei, Banel Nicolita, s-a hotarit sa organizeze la Braila o actiune cu caracter umanitar, care se intituleaza "Fotbal pentru inimi de copii", iar banii care vor fi incasati in urma acesteia vor ajunge la copiii braileni cu dizabilitati.
Organizatorul acestui inedit eveniment sportiv este Banel "Jardel" Nicolita, iar colaboratori, Directia pentru Sport a Judetului si Scoala de Fotbal Luceafarul Braila.
Actiunea va avea loc luni, 15 decembrie, la sala Polivalenta si va cuprinde trei meciuri.
De la ora 16.00 vor avea loc doua partide de copii, Luceafarul - Otelul Galati si Luceafarul - CF Braila.
De la ora 18.00 va avea loc evenimentul vedeta al zilei, intre o echipa formata din prietenii lui Banel Nicolita, in care se vor regasi fosti si actuali componenti ai echipei campioana a Romaniei, Steaua Bucuresti va juca in compania unei formatii alcatuite din fostele glorii brailene, printre care vor figura Sandu Minciu, Drogeanu si alti invitati surpriza.
Biletele, in valoare de 10 lei noi, se pot procura de la magazinul DOMO de pe strada Calarasilor colt cu Danubiului sau la casieria salii Polivalente, in ziua meciului, pe data de 15 decembrie, incepind cu ora 18.00.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii