Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Banca Transilvania a inscris un "hat-trick" la Braila

Dupa ce, in urma cu doi ani, Banca Transilvania (BT) a decis sa fie prezenta si in peisajul bancar brailean, miercuri seara, BT a mai facut, nu unul, ci trei pasi importanti, prin deschiderea a tot atitea unitati in municipiu.
Este vorba despre Agentia Concordia (Calea Calarasilor, nr.54), Agentia Piata Mare (B-dul Dorobantilor, nr.311) si Agentia Viziru (Calea Calarasilor, nr.228, bloc C1).
Totodata a fost relocata sucursala Braila a BT, pe Calea Calarasilor nr.11, unde, de altfel, in prezenta unui numar impresionant de oameni de afaceri braileni, a si fost marcat acest eveniment special.
Panglica inaugurala a fost taiata de Robert Rekkers, directorul general al bancii si de primarul Constantin Cibu.
In discursul rostit cu acest prilej, Rekkers, placut surprins de felul in care se prezinta noua locatie, pe care nu o vazuse in prealabil, a subliniat ca este o realizare remarcabila si ca "arata superb".
"Aceasta este tendinta in ultima perioada: deschiderea a cit mai multe agentii si sucursale. Daca mergi in capitala observi ca este plina de banci: grecesti, olandeze, turcesti, austriece. Banca Transilvania este o banca romaneasca ce incearca sa faca fata acestei avalanse de banci straine. Avem insa mare succes. Si aceasta se datoreaza increderii pe care ne-o acorda clientii nostri. Avem deja peste 3.000 de clienti in Braila, la acest rezultat ajungind cu o echipa tinara, dinamica si cu o abordare mai prietenoasa, mai apropiata de clienti".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii