Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Balul Bobocilor de la Liceul "Nicolae Iorga", condimentat cu muzica de cartier, alcool si tutun

La concursul de Miss si Mister Boboc, colectivul claselor a XII-a a optat in defavoarea unor probe inedite sau a unui stil care sa depaseasca limitele banalului, pentru o combinare de clisee arhicunoscute care nu au reusit sa stirneasca prea mult atentia celor prezenti. Odata invinse o parte din emotiile aspirantilor la titlul de Miss si Mister, cele sapte perechi si-au facut intrarea pe scena, in aplauzele sustinatorilor. Inca de la prima proba, cea a prezentarilor, concurentii au avut mici batai de cap, ei fiind pusi in dificultate de uitarea replicilor constiincios invatate dinainte, insa unii, mai precauti, au reusit sa salveze momentul scotind de unde au stiut ei mai bine biletelul salvator.
Dupa prima proba, spectacolul a continuat cu interventia unui anume Cozy si a lui trupa de hip-hop-eri inraiti care au servit auditoriului citeva lectii referitoare la viata de cartier criticata in cei mai triviali si abjecti termeni ai limbii romane, sub privirile inmarmurite ale distinselor cadre didactice care au facut parte din juriu.

Miss si Mister Boboc nu au fost in gratiile publicului

Paradoxal, concursul a continuat cu proba de cultura generala unde intrebarile, variind de la cunostinte elementare de geografie si matematica pina la intrebari tipice acestui fel de eveniment, le-au dat din nou dureri de cap concurentilor. Pentru ca bobocii sa demonstreze ca au talent si ca merita un titlu de Miss sau Mister, ei au fost nevoiti sa treaca si peste proba de dans, moment care a reusit sa mai destinda atmosfera si sa capteze usor atentia celor prezenti. Nu acelasi lucru s-a intimplat si la proba urmatoare, cea care a vrut sa scoata in evidenta talentul si creativitatea concurentilor, prezentatoarea fiind nevoita sa intervina in repetate rinduri pentru a calma spiritele care dadeau semne de plictiseala avansata.
Dupa nici doua ore, in club, atmosfera devenise irespirabila, din cauza caldurii si a fumului de tigara, pe mesele minorilor stind la loc de cinste sticlele cu bere ori, dupa posibilitati, paharele cu sute de grame de bauturi spirtoase si pachetele de tigari. Pe la colturi, alte perechi de tineri isi consumau tandreturile, iar cei mai timizi stateau inghesuiti in jurul scenei urmarind ternul spectacol si asteptind decizia finala a juriului. Nici agentii de paza nu se aratau mai ingaduitori cu tinerii care doreau sa iasa din club pentru a lua o gura de aer curat, pe motiv de protectie, iar cei care nu au avut mese rezervate, contra sumei de 2 milioane de lei vechi, au fost invitati ca, dupa terminarea spectacolului, sa elibereze locul in favoarea altor persoane din afara liceului.
Cistigatoare a concursului de Miss si Mister Boboc a fost desemnata perechea formata din Narcisa Anghel si Radu Florescu, decizie contestata vehement de publicul tinar, desi fata a avut una dintre cele mai reusite prestatii la proba libera. Pe locul II s-a clasat perechea Elena Preoteasa si Lucian Voicu, iar locul III a fost ocupat de Claudia Dragan si Bogdan Puia. Anuntarea cistigatorilor a coincis cu sosirea in club a hip-hop-erilor Grasu XXL si Bita, care dupa inminarea premiilor cistigatorilor, si-au sustinut show-ul, din play-listul lor nelipsind piesele cu mesaj antisistem, intr-un limbaj semicenzurat. Aproape de miezul noptii, la platane a intrat DJ Vali Barbulescu, de la Kiss FM, care a intretinut atmosfera pina in zori.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii