Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Balta fără soluţie de pe Şos. Râmnicu Sărat

Pe Şos. Râmnicu Sărat, la intersecţia cu strada Basarab Vodă, se afla, ieri, o băltoacă de dimensiuni considerabile, ce părea a fi provocată de avaria unei conducte subterane de apă. Locuitorii zonei spun că balta respectivă apare periodic în acel loc şi se întreabă de ce nu se iau măsuri pentru remedierea presupusei avarii, aşa încât să se stopeze risipa de apă.
Un reporter "Obiectiv" l-a contactat, ieri, pe Silviu Mangiurea, noul director al Companiei de Utilităţi Publice "Dunărea" Brăila, pentru a-i solicita un punct de vedere referitor la această situaţie. Mangiurea ne-a declarat că abia de astăzi, 1 iulie, îşi începe oficial mandatul de director. Cu toate acestea, el a cerut un scurt răgaz pentru a se documenta cu privire la cele relatate de reporterul nostru, iar în scurt timp a revenit telefonic pentru a ne oferi un răspuns. "Problema nu este cauzată de o conductă avariată. Apa respectivă se scurge de la două curţi de pe Şos. Râmnicu Sărat, de la nr. 4 bis şi de la nr. 8. Cele două proprietăţi nu sunt racordate la sistemul de canalizare, iar apa folosită în curte se scurge pe sub poartă până în Şos. Râmnicu Sărat", ne-a explicat noul director al CUP "Dunărea".
Întrebat cum vede rezolvarea situaţiei, în contextul în care mica inundaţie cu caracter aproape permanent din intersecţia respectivă nu numai că strică aspectul zonei, dar îi şi încurcă vizibil pe şoferii ce ies de pe Str. Basarab Vodă şi virează la dreapta, pe Şos. Râmnicu Sărat, directorul Mangiurea a spus că va încerca să găsească o soluţie. "Din câte înţeleg, conducta de canalizare se află pe partea de vizavi a Şos. Râmnicu Sărat, iar racordarea celor două proprietăţi ar fi destul de dificilă. Va trebui să căutăm, totuşi, o modalitate de stopare a acelor scurgeri ce se acumulează pe carosabil", ne-a declarat Silviu Mangiurea.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii