Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Balcan trebuia lăsat pe Drumuri

Viorel Balcan este, din punctul meu de vedere, omul care ar fi putut avea o carieră strălucită dacă ar fi ales să nu facă nimic în viaţă. El ar trebui să fie idolul celor care nu se pricep nici să ducă gunoiul sau să închidă robinetul de la chiuvetă. Dar, în ciuda acestor evidenţe, Viorel Balcan pozează în Gigi Priceputu', care le ştie pe toate, fără de care nici Soarele nu ar răsări.
Mai nou, Viorel Balcan s-a apucat dea sfaturi despre cum ar fi trebuit asfaltată Brăila, de când cu lucrările astea de modernizare care ne-au mâncat sufletul tuturor. Până la un punct, am înţeles demersul d-lui Balcan. În calitate de fost director la Drumuri şi Poduri SA Brăila, atunci când, de altfel, s-a şi realizat ca om, Viorel Balcan simte nevoia să emită judecăţi de valoare, să dea verdicte cu privire la felul în care se reabilitează/asfaltează oraşul Brăila. Problema este că atunci când, vorba aia, încă era în funcţie, Viorel Balcan se comporta ca un amator, de parcă ar fi absolvi Facultatea de Bărbierit Baloane. Poate că am îmbătrânit şi mă lasă memoria, dar, personal, nu îmi aduc aminte de vreun succes al d-lui Balcan în calitate de director la Drumuri şi Poduri. Nu neg faptul că ceea ce face acum administraţia Simionescu trădează un cras amatorism, o bătaie de batjocură (cum ar zice un amic al meu), dar parcă nici cu nen-tu Balcan nu îmi este ruşine.
Ştiu că primarul Simionescu nu obişnuieşte să dea replici, să iasă la bătaie, cum se zice. Dar dacă aş fi fost în locul lui Simionescu (Doamne-fereşte!), l-aş fi taxat public pe Viorel Balcan pentru că s-a dat mai specialist decât prevede legea. Şi nu, nu aş fi făcut-o la modul mârlănesc. Nu, aş fi replicat elegant, afirmând că dacă dl. Balcan era considerat o aşa mare valoare, cu siguranţă nu ar fi fost lăsat să plece din echipa PSD. Dimpotrivă, i s-ar fi dublat contractul, inclusiv la Drumuri şi Poduri.
Categorie articol: 

Comentarii