Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Balaban, Emil Cristian si Viorel Gheorghe s-au remarcat in etapa a 4-a a Ligii a II-a

Fotbalistii crescuti la Dacia Unirea si Petrolul Ianca au avut prestatii bune la echipele la care evolueaza acum in Liga a II-a, in week-end-ul trecut.
Dupa o pauza de zece luni FC Botosani a revenit pe stadionul Municipal iar elevii lui Leo Grozavu au cistigat 4-2 meciul cu CSM Ploiesti, o partida in care, la fiecare dintre cele doua combatante a evoluat cite un fotbalist brailean. Daca la gruparea din Ploiesti, ex petrolistul Vasilica Gheorghe a fost inlocuit in minutul 35 cu Gafita, pentru ca s-a accidentat, la gazde, Balaban a fost unul dintre eroii partidei.
Leo Grozavu a facut doua mutari inspirare la pauza, introducindu-i in teren pe Borosean si pe Balaban, fostul jucator al CF-ului, schimbari ce au avut darul sa schimbe radical raportul de forte din teren in favoarea gazdelor.
Emil Cristian, fundasul care a evoluat la ambele echipe divizionare brailene a fost titular la Dunarea Galati in jocul cistigat cu 2-1 de galateni la Concordia Chiajna. Tot integralist a fost si Viorel Gheorghe la Prefab Modelu, in remiza, 1-1, pe care formatia sa a realizat-o la fosta divizionara A, Sportul Studentesc.
Fostul elev al lui Adrian Petrache, la Dacia Unirea, Chipciu s-a accidentat si nu a jucat decit 15 minute pentru Forex in partida pe care formatia brasoveana a incheiat-o la egalitate, 1-1 Dinamo II Bucuresti.
Un antrenor care a facut performanta la Braila, Ion Balaur, traverseaza, cu formatia pe care o pregateste acum, FC Buftea o perioada foarte buna. FC Buftea a cistigat runda trecuta cu 5-1 la FCM Bacau, intr-o partida arbitrata foarte bine de braileanul Daniel Deca si s-a instalat pe primul loc in seria intii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii