Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

bai_ionascu.ro

Consilierul primarului, Florin Ionascu, i-a luat la misto pe doi braileni care au adresat intrebari lui Constantin Cibu, pe site-ul www.domnuleprimar.ro. Unei femei i-a raspuns "nu ma pot abtine sa nu vad ciinele din sotul dumneavoastra", iar cu privire la cealalta petitie a fost de parere "sa lasam ciinii maidanezi sa se inmulteasca, iar seara cind umbla bagabontii, sa-i muste; acestia (bagabontii - n.a.) turbeaza si mor".
Florin Ionascu reprezinta institutia Primar, nu neaparat pe Constantin Cibu. In aceasta calitate el a facut glume de colhoz pe seama unor contribuabili (pe site mai sint si alte astfel de "glumite" ale lui Ionascu). Cibu spune ca habar nu a avut de comentariile facute de consilierul sau personal pe site-ul www.domnuleprimar.ro si ca l-a tras de urechi pe acesta, din ciclul "sa nu se mai intimple". Putin imi pasa. Interesant mi se pare ce spune Florin Ionascu, la finalul comentariului referitor la "stirpirea bagabontilor". "Am glumit", se scuza consilierul primarului. Il cred pe cuvint. Da, cred ca Ionascu chiar a glumit. Si mai cred ca tot ceea ce face Ionascu la Primarie reprezinta o gluma. O gluma proasta. El isi ia job-ul in gluma, este pus pe glume cind vine la munca si glumeste atunci cind este vorba despre sarcini si indatoriri. Si mi se pare normal sa-i arda de glume. De cind Cibu a cistigat Primaria in 2004, Ionascu s-a facut om. Cibu i-a gasit serviciu, lipindu-l in doua Consilii de Administratie (la "CET" si "Braicar") si pe statul de plata la Zona Libera. In total, cred ca ridica vreo 25 de milioane de lei net, pentru ca semneaza condica la aceste locuri de munca. Cind nu ai nici o grija, cind stii ca ai spatele asigurat si esti constient ca nimic rau nu ti se poate intimpla atita timp cit Tatucu Cibu este primar, e normal sa-ti arda de glume, sa ai chef de mistouri, sa raspunzi la hoha intrebarilor contribuabililor pentru care ar fi cazul sa faci macar un singur lucru: sa-i tratezi cu respect.
Sa nu uitam ca Florin Ionascu este recidivist. Acum doua luni, el a pozat ca rau platnic pe prima pagina a "Obiectiv". Atunci, el a declarat plin de tupeu ca nu are chef sa-si achite datoriile la intretinere. De data asta nu a mai declarat nimic. Chiar asa, pentru ce sa dea Florin Ionascu explicatii unor fraieri care se arata ingrijorati de faptul ca sint extrem de multi ciini comunitari pe strazile Brailei sau ca le este teama sa se plimbe la ceas de seara, sa nu cada prada bagabontilor?
Categorie articol: 

Comentarii