Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Baiatul lui Mihai Danut a distrus cu masina un chiosc de ziare

Fiul lui Mihai Danut, presedinte al Organizatiei municipale PRM Braila si consilier municipal, a intrat, joi noapte, cu masina, intr-un chiosc de ziare pe care l-a facut praf.
Cristian Cozmin Mihai, in virsta de 19 ani, circula cu masina pe B-dul Independentei, iar la intersectia cu strada Scolilor a pierdut controlul volanului si s-a oprit in chioscul aflat in zona respectiva.
Dupa cum ne-au relatat cei prezenti la fata locului, tinarul avea viteza destul de mare insa acest lucru a fost infirmat de tatal soferului. "Nu a intrat cu viteza. Rula normal pe B-dul Independentei si avea prioritate, dar in acel moment a aparut un taxi, el a pierdut controlul volanului si s-a oprit in chiosc. A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost zero. Asta e, se mai intimpla", a declarat Mihai Danut care nu a vrut sa ne spuna de cit timp avea carnet fiul sau, considerind ca "nu are importanta".
Contactat telefonic, comisarul Dumitru Budes, seful Serviciului Politiei Rutiere, ne-a confirmat ca s-a produs o tamponare la intersectia dintre B-dul Independentei si strada Scolilor. "A fost o tamponare.Tinarul aflat la volan a pierdut controlul volanului din cauza lipsei de experienta. Oricum, acel chiosc a mai fost lovit si in alte cazuri deoarece se afla intr-o intersectie cu probleme", a spus comisarul Dumitru Budes.
Purtatorul de cuvint al IJP Braila, subinspector Jenel Sogor, a declarat ca in astfel de cazuri, Politia doar intocmeste un raport de constatare, iar cei implicati isi fac demersurile pentru asigurare.
"Nu au fost victime, nu a fost consum de alcool, tinarul avea prioritate, probabil s-a speriat si a pierdut controlul volanului. Nu se stie viteza cu care circula pentru ca acul nu a ramas blocat", a spus Jenel Sogor.
Categorie articol: 

Comentarii