Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Baia Mare va reprezenta Romania in turul al treilea al Cupei EHF pentru ca a fost ajutata de arbitri"

La revenirea in Braila handbalistele de la Dunarea au criticat in mod vehement tratamentul la care au fost supuse de arbitri in partida retur de la Baia Mare. Daca jucatoarele nu au vrut sa comenteze arbitrajul din mansa retur a turului al doilea al Cupei EHF, a facut-o in schimb Costi Baciu, purtatorul de cuvint al formatiei brailene.
"HCM Baia Mare va reprezenta Romania in turul al treilea al Cupei EHF dupa ce s-a asigurat prin orice mijloace ca va trece de HC Dunarea. Dupa doua infringeri categorice intr-un interval de doar doua saptamini era imposibil pentru baimarence sa mai digere o lupta pierduta. A fost o regie bine pusa la punct de antrenorul Ion Baban, Giovany cum ii place sa i se spuna, care si inaintea jocurilor cu Rulmentul si Oltchim a avut acelasi desfasurator. Inlocuirea portarului din finalul jocului, tricoul taiat in dreptul numarului arata felul in care a vazut razbunarea acest domn Baban, care dealtfel vorbeste foarte manierat despre spectacolul sportiv.
Cit despre joc, pentru cei doi arbitri din Bielorusia, pe teren a fost o singura echipa, HCM Baia Mare. Nu pot uita ce a spus crainicul salii la finalul partidei - " in concluzie am fost mai destepti si am cistigat" Este pacat ca Romania si-a trimis astfel o reprezentanta in turul urmator al unei cupe europene" a declarat ieri Costi Baciu.

Ada Moldovan in lotul B al Romaniei

In alta ordine de idei, golgetera echipei Dunarea, Ada Moldovan a fost convocata de Mariana Tirca in lotul B al Romaniei, pentru un turneu de patru meciuri amicale in Slovacia.
HC Dunarea a mai avut o reprezentanta in selectionata B, pe Janina Luca. Fostul inter al echipei HC Dunarea a facut parte din echipa a doua a sarii noastre la editia de anul trecut a Trofeului Carpati.fel o reprezentanta in turul urmator al unei cupe europene" a declarat ieri Costi Baciu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii