Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Badea: Dinamo ii va face oferta lui Florentin Petre

Presedintele FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, marti, ca in cazul in care mijlocasul Florentin Petre nu va avea o oferta atractiva pentru un transfer in strainatate, atunci i se va face o noua propunere pentru a-si continua cariera la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare.
"Florentin Petre este sub contract cu Dinamo pina la sfirsitul acestui an competitional. In situatia in care nu va exista o oferta foarte atractiva pentru Florentin, sint sigur ca el isi va continua cariera la Dinamo si, in mod sigur, Dinamo ii va face o oferta", a declarat Badea.
Intrebat ce parerea are despre evolutia lui Florentin Petre in partida cu Cehia, Badea a spus: "Mi se pare importanta victoria echipei nationale, care nu poate fi redusa la nici un fel de detalii. Si Gabi Tamas si Florentin au fost titulari, au fost tinuti in teren cit a considerat antrenorul necesar. Accidentarea lui Claudiu Niculescu a facut ca Dinamo sa nu fie reprezentata de al treilea jucator. Stefan Grigorie si Bratu cred si sper ca in viitor vor atrage atentia selectionerului".
Antrenorul Ioan Andone a mentionat ca Petre va continua sa joace pentru Dinamo. "Florentin Petre este singurul jucator care a mai ramas de cind am preluat eu echipa. Eu cred ca Petre va ramine la Dinamo, pentru ca e un jucator extraordinar. Nu intimplator Petre a fost convocat la echipa nationala unde putea sa inchida meciul cu Cehia la lovitura aceea de cap", a mai spus Andone.
Pe de alta parte, Nicolae Badea a precizat ca Dinamo va incerca sa obtina transferul definitiv al fundasului Gabriel Tamas. "Este imbucurator ca, intr-un moment critic al carierei, Tamas a renuntat la o parte importanta din contractul cu Spartak Moscova si a optat pentru Dinamo. Noi am incercat din primavara sa-l pastram pe Tamas si sper sa ne intelegem cu moscovitii pentru un transfer definitv", a spus oficialul dinamovist, care a mentionat ca Dinamo se va folosi de clauza prevazuta in contractul de imprumut al atacantului Florin Bratu privind cumpararea jucatorului.
Gabriel Tamas a precizat ca si-ar dori sa continue sa joace pentru Dinamo. "Mi-as dori sa ramin la Dinamo, dar asta nu depinde de mine ci de cele doua cluburi. Oriunde voi merge unde trebuie sa joc si atunci voi fi chemat si la echipa nationala", a subliniat Tamas.
Nicolae Badea, antrenorul Ioan Andone si jucatorii Florin Bratu, Stefan Grigorie si Gabriel Tamas au participat, miercuri, la semnarea unui parteneriat pe un an, cu drept de prelungire pe inca unul, cu firma Gealan.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii