Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Badalan si Rizea si-au tras imunitate

Fara doar si poate, cei mai fericiti ca au cistigat un mandat de parlamentar sint generalul Eugen Badalan si parasutatul Cristian Rizea. Ambii sint cercetati in niste dosare penale, care mai aveau un pic si ii ajungeau din urma in justitie. Badalan a fost implicat intr-o afacere cu anvelope, iar pesedistul Rizea este banuit ca a uschit 1,5 milioane de euro din fonduri europene.
Badalan a fost calm in campania electorala, semn ca ori stia ca va iesi deputat, ori nu-si face probleme in legatura cu dosarul sau. In schimb, Rizea a fost pur si simplu disperat sa cistige, sa-l voteze lumea, incit, zic unii, ar fi promis primarilor de la tara sacose cu bani daca ii indeamna pe alegatori sa-l voteze pe el. Iata ca Rizea va merge si el in Parlament.
De acum incolo, atit Badalan, cit si Rizea pot sta ca sobolanii pe siloz. Linistiti, destinsi, caci dosarele lor vor fi sigilate, iar cercetarile - suspendate. Motivul este acela ca deputatii si senatorii romani beneficiaza de imunitate parlamentara, astfel ca justitia nu are ce sa le faca. Degeaba au scris ziarele despre ca Badalan si Rizea se afla pe "Lista candidatilor patati", caci lumea tot i-a votat. De fapt, dupa cum am scris intr-un articol alaturat, oamenii nu pe ei i-au votat, ci au votat partidul din care acestia fac parte. Pina in 2012, cind le vor expira mandatele de parlamentari, daca nu vor fi realesi, Badalan si Rizea spera ca faptele de care sint acuzati sa fie prescrise. N-au ei norocul asta, bre!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii