Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Băut mangă la volanul unui autoturism “Dacia”

la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii au depistat un autoturism avariat pe B-dul Dorobanţilor şi au stabilit că şoferul care l-a condus băuse serios

 

A băut bine şi s-a urcat la volanul maşinii, numai că poliţiştii l-au “mirosit” repede. În noaptea de 5 spre 6 octombrie, la ora 2.30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au observat pe Bulevardul Dorobanţilor un autoturism “Dacia” ce era staţionat pe banda a 3-a a sensului de mers dinspre Tineretului către Calea Călăraşilor. Acesta prezenta avarii şi a atras atenţia oamenilor legii. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că maşina a fost condusă de un bărbat de 51 de ani, din Brăila, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că avea 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii