Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Băuţi la volan, depistaţi de poliţişti

• un gălăţean de 51 de ani conducea maşina prin Lacu Sărat, ignorând că a consumat alcool şi că are permisul suspendat • un alt brăilean a fost oprit în trafic pentru control, iar etilotestul l-a dat de gol că a consumat băuturi alcoolice

 

Doi şoferi s-au ales cu dosar penal, după ce s-au urcat la volan, ignorând paharele de alcool acumulate în organism cu puţin timp înainte. Primul bărbat care a încălcat legea este din Galaţi şi are 51 de ani. Poliţiştii de la Biroul Rutier au fost sesizaţi, marţi seară, că gălăţeanul conduce o maşină pe raza localităţii Lacu Sărat, deşi a consumat băuturi spirtoase. Oamenii legii l-au identificat rapid pe şofer, iar când l-au testat cu aparatul etilotest, au descoperit că acesta avea o îmbibaţie alcoolică de 1,08 mg/l, fapt pentru care l-au condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice. Mai mult, bărbatul avea şi dreptul de a conduce suspendat, aşa că poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunile de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

Câteva ore mai târziu, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine publică l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Brăila, pe o arteră din municipiu. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,82% mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii