Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Băuţi şi fără permis, dar cu dosare penale

Doi şoferi s-au încumetat să se urce la volan, deşi consumaseră alcool, însă poliţiştii le-au ieşit în cale.
În noaptea de miercuri spre joi, la ora 03.15, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat în trafic pe Vasile A. (65 de ani), din municipiul Brăila. El conducea autoturismul, pe strada 1 Decembrie 1918, la intersecţia cu bulevardul Independenţei.
Poliţiştii au efectuat verificări în bazele de date şi au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 11 august 2015. Mai mult, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,42 mg/l. "Persoanei depistate i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie şi i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, aflându-se sub influenţa alcoolului şi având suspendat dreptul de a conduce autovehicule", a precizat scms. Jenel Şogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.
Pe 9 septembrie, ora 23.10, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat în trafic pe brăileanul Adrian S. (36 de ani), în timp ce conducea autoturismul, pe bulevardul Dorobanţilor, în apropiere de intersecţia cu strada Apollo. Verificările efectuate de poliţişti au scos la iveală faptul că cel aflat la volan nu este deţinător al permisului de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că avea în aerul expirat 0,11 mg/l alcool pur. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducerea autoturismului fără a poseda permis de conducere.

 
Categorie articol: 

Comentarii