Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE Fiul victimei, suspect de omor. Bătrân găsit mort în curtea unei case din Racoviţa. Avea urme de arsuri

* un localnic din Racoviţa a anunţat , ieri, la 112, faptul că l-a găsit decedat pe un bărbat de 92 de ani * bărbatul prezenta urme de arsuri, astfel că se fac cercetări pentru a se stabili dacă a fost cumva ucis * trupul neînsufleţit a fost transportat la Morgă

 

 

UPDATE În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că moartea bătrânului de 92 de ani afost provocată. S-a schimbat încadrarea juridică a faptei din infracțiunea de ucidere din culpă în cea de omor. Suspect de comiterea crimei este chiar fiul bătrânului, de 62 de ani, acesta fiind deja reținut pe ordonanță pentru 24 de ore. El va fi dus la instanță cu propunere de arestare.

 

 

Moarte suspectă la Racoviţa. Un bătrân a fost găsit decedat în curtea locuinţei şi anchetatorii au constatat că acesta prezenta urme de violenţă, fiind vorba despre arsuri. Nu se ştie deocamdată dacă bătrânul a fost ucis de cineva sau dacă a fost vorba despre vreun accident care i-a adus sfârşitul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, ieri, la ora 12.30, un bărbat din Racoviţa a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că l-a găsit decedat într-o curte pe un localnic de 92 de ani. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări şi au constatat că victima prezenta mai multe arsuri în zona feţei. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, ancheta fiind desfăşurată de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist. Nu se ştie deocamdată ce s-a întâmplat cu exactitate. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Morgă pentru efectuarea necropsiei, în baza concluziilor medico-legale urmând să se stabilească cum a murit bătrânul. Cert este că fiul acestuia, în vârstă de 62 de ani, a fost condus la sediul Poliţiei pentru audieri. Urmează să se stabilească dacă acesta se face vinovat în vreun fel de moartea bătrânului.

În baza unor probe care ar putea arăta că nu a fost accident, poliţiştii ar putea schimba încadrarea juridică a faptei.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii