Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătrân brăilean, caut telefon cu amintiri!

• aşa poate fi rezumat anunţul scris stângaci pe o bucată de carton prinsă cu piuneze pe un băţ înfipt lângă o bancă de pe bulevardul Independenţei • un pensionar din Brăila îi roagă frumos pe cei care i-au găsit telefonul uitat pe acea bancă să i-l înapoieze, doarece are salvate în memoria aparatului multe amintiri cu soţia (“care nu mai e”), cu copiii şi nepoţii • telefonul în sine este vechi şi neperformant, menţionează omul care, chiar şi aşa, este dispus să îi dea o mică recompensă celui care i-l va aduce înapoi

 

Un pensionar brăilean în vârstă de 77 de ani încearcă prin toate mijloacele de care dispune să îşi recupereze un telefon mobil uitat pe o bancă de pe bulevardul Independenţei. Deocamdată, mijloacele sunt puţine şi tot ce a putut face bătrânul a fost să pună un anunţ scris pe o bucată de carton prinsă în piuneze de un băţ, în dreptul băncii unde ştie că şi-a uitat telefonul, în seara zilei de sâmbătă, 15 septembrie. În anunţul stângaci scris pe carton, pensionarul menţionează că telefonul pierdut, marca Samsung, este unul vechi şi neperformant, însă el ţine foarte mult să îl recupereze deoarece avea înregistrate pe el fotografii cu soţia sa, care acum “nu mai e” printre noi, dar şi cu copiii şi cu nepoţii. “Doar pentru amintirile pe care le am pe memoria acelui telefon l-aş ruga pe cel care l-a găsit să mi-l înapoieze. Eu ştiu că e o lege care interzice să păstrezi un bun găsit pe domeniul public, dar vreau să menţionez că nu vreau să-i fac absolut niciun rău celui care mi-a găsit telefonul şi nu mi l-a înapoiat sau nu l-a predat la Poliţie. Dimpotrivă, chiar sunt dispus să-i dau o mică recompensă. Din câte am înţeles de la operatorul de telefonie mobilă, telefonul a fost găsit şi s-a vorbit de pe el. Între timp, SIM-ul a fost blocat, iar eu mi-am luat un alt SIM. Bănuiesc că a fost găsit de nişte puşti care se gândesc că pot să îl vândă, dar mai mult de 50 de lei nu au cum să ia pe el, că e vechi şi neperformant. 50 de lei le dau eu, numai să mi-l aducă înapoi, ca să pot recupera amintirile pe care le am acolo, cu soţia şi nepoţeii”, ne-a spus bătrânul.

Se numeşte George Cioroiu şi poate fi contactat la numărul de telefon 0735.962.691, de cel sau cei care i-au găsit vechiul telefon Samsung şi i-l pot înapoia, aducându-i prin acest mic gest o foarte mare bucurie.
Categorie articol: 

Comentarii