Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE 11.29: Control judiciar pentru agresor. Bătrân înjunghiat de colegul de cameră, la Căminul Sf. Petru și Pavel

* azi-dimineață, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un bătrân de 71 de ani a fost înjunghiat de colegul de 85 de ani * victima a ajuns la spital, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru tentativă de omor

 

UPDATE 11.29: Bătrânul de 85 de ani, care și-a înjunghiat colegul de cameră cu un cuțit, a fost pus sub control judiciar, pentru 60 de zile, și are interdicție de a părăsi municipiul. Potrivit anchetatorilor, între cei doi bărbați a izbucnit un conflict pe fondul unor divergențe mai vechi, de natură financiară. Sesizarea prin 112 s-a făcut de către o asistentă care a găsit victima în cameră, plină de sânge, cu multiple lovituri de cuțit în zona abdominală. Victima a rămas internată în spital.

 

 

Atac violent între bătrâni, la Căminul Sf. Petru și Pavel. Incidentul s-a produs azi-dimineață.

Potrivit polițiștilor, la ora 7.00, s-a făcut sesizarea prin apel de urgență 112. Un bătrân de 71 de ani a fost înjunghiat, cu un cuțit, de colegul de cameră, în vârstă de 85 de ani. Poliţiştii de la Investigații Criminale au dat startul cercetărilor, fiind întocmit dosar penal pentru infracțiunea de tentativă de omor. Victima a ajuns la spital.
Categorie articol: 

Comentarii