Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătrână din Câineni - Băi lăsată fără 80.000 lei

duminică seara, aceasta s-a trezit cu nişte indivizi necunoscuţi în casă, care i-au furat suma de 80.600 lei • hoţii au sărit gardul şi au intrat apoi în casă, banii fiind găsiţi într-o cămară

 

O bătrână din comuna Vişani, sat Câineni - Băi, a primit “vizita” unor hoţi care au lăsat-o fără o importantă sumă de bani. Poliţiştii îi caută pe suspecţii de furt.

Totul s-a întâmplat în seara de duminică, 5 mai, în jurul orei 21.00. Poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către o femeie de 79 de ani din Vişani cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au furat din imobil o sumă de bani. Poliţiştii au dat startul cercetărilor şi au stabilit că necunoscuţii au intrat prin efracţie în curtea locuinţei, prin escaladarea gardului, apoi au pătruns în casă prin forţarea unui geam. Indivizii au sustras suma de 80.600 lei dintr-o cămară aflată în interiorul imobilului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunea de furt calificat. Există deja un cerc de suspecţi, urmând să se stabilească care sunt cei care au comis furtul de bani.
Categorie articol: 

Comentarii