Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătrână de 62 de ani rănită la Bordei Verde

În seara zilei de vineri, 8 august 2014, la ora 19:45, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Oraşului Ianca a fost sesizat prin apelul de urgenţă 112 de către Eftime I., în vârstă de 64 de ani, din municipiul Suceava, în legătură cu producerea unui accident rutier pe DJ 211, chiar la intrarea în comuna Bordei Verde.
Imediat după înregistrarea apelului, la faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca, poliţiştii stabilind că şoferul implicat în accident este chiar persoana care a făcut sesizarea. Potrivit anchetatorilor, în acel moment, pensionarul conducea autoturismul proprietate personală pe DJ 211 când, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă la stânga, a pierdut controlul volanului, a derapat şi a ieşit în afara părţii carosabile, intrând cu partea lateral dreapta faţă a maşinii într-un stâlp de beton care se afla lângă gardul împrejmuitor al unui imobil din zonă.
În urma accidentului de la Bordei Verde, Daniela I., în vârstă de 62 de ani, pasager în autoturismul implicat în accident, a suferit leziuni uşoare, fiind transportată la UPU - Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru acordarea de îngrijrii medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii