Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătrână atacată de un tâlhar în propriul apartament. I-a smuls lănțișorul de aur de la gât

* un gălățean care a tâlhărit o brăileancă de 77 de ani, săptămâna trecută, a ajuns acum în spatele gratiilor * pe 24 octombrie, polițiștii din cadrul secției 2 Poliție Rurală Brăila au reușit să-l identifice pe un bărbat de 34 de ani bănuit de comiterea faptei * el a fost arestat pentru 30 de zile

 

 

Tâlhar gălățean care a atacat o femeie din Brăila în propria casă, trimis în spatele gratiilor. La data de 25 octombrie, judecătorii au dispus arestarea preventivă a infractorului pentru o perioadă de 30 de zile.

În ziua de 24 octombrie, polițiștii brăileni l-au identificat și reținut pe un bărbat de 34 de ani din Galați, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brăila, iar în cursul zilei de vineri a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus față de acesta măsura arestării.

Potrivit polițiștilor, la data de 15 octombrie, ora 14.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 77 de ani din Brăila a fost tâlhărită de persoane necunoscute. Din cercetări, a reieșit faptul că persoane necunoscute, profitând de faptul că uşa locuinţei femeii în cauză era închisă și neasigurată, ar fi pătruns în incinta apartamentul ei, ocazie cu care, prin folosirea de violențe, i-ar fi smuls de la gât un lănţişor din aur”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.

În cauză se desfășoară în continuare cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii