Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătaie şi sticle în cap la discoteca din Tufeşti

Distracţie cu sticle în cap la discoteca din Tufeşti, totul din cauza consumului exagerat de alcool. În noaptea de sâmbătă spre duminică, petrecerea s-a încheiat la spital pentru un brăilean de 26 de ani. Aflat la discoteca din Tufeşti, acesta a intrat în conflict cu un alt petrecăreţ care l-a pocnit cu sticla şi i-a provocat mai multe tăieturi în zona capului şi gâtului. Poliţiştii au dat de urma celui suspectat de agresiune.
Potrivit anchetatorilor, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 03.05, Marian I., din comuna Tufeşti, a sesizat, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, faptul că Ştefan D. (26 de ani), din municipiul Brăila, a fost victima unei agresiuni, la discotecă. "În urma incidentului, victima a fost transportată cu un autoturism la Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila, unde personalul de serviciu a stabilit că prezenta mai multe plăgi tăiate în zona capului şi gâtului. Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei şi Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru au efectuat investigaţii şi au stabilit că agresorul se numeşte P.Ionel (25 de ani), din comuna Tufeşti", a precizat scms. Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Oamenii legii au stabilit că, în noaptea menţionată, Ionel P., pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice, ar fi avut o altercaţie cu Ştefan D. După discuţii aprinse, cel dintâi l-ar fi lovit pe celălalt, o singură dată, cu o sticlă în zona capului, provocându-i leziuni ce au necesitat transportarea la spital. După cercetarea la faţa locului, poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele localnicului din Tufeşti, sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
Tot în acest week-end, jandarmii au pus capăt unui alt scandal produs într-un cafe-bar din localitatea Movila Miresii, unde s-au spart mese şi pahare. Cei care s-au încăierat şi s-au apucat să îşi tragă pumni au fost trei bărbaţi, incidentul fiind sesizat duminică, în jurul orei 22.30. O patrulă de jandarmerie s-a deplasat imediat la localul unde ieşeau scântei şi au constatat faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor neînţelegeri mai vechi, persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 28 şi 38 ani, domiciliate în comuna Movila Miresii, şi-au adresat injurii şi s-au lovit reciproc. "Pentru provocare şi participare la scandal, cei trei au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă de câte 400 lei. Întrucât în urma acestui conflict a fost spartă o masă şi câteva pahare, administratorul societăţii a fost informat cu privire la posibilitatea de a se constitui parte civilă într-un eventual proces", a precizat plt. maj. Sorin Neftode din cadrul Jandarmeriei Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii