Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătaie între vecini, de la băutură. I-a crăpat capul cu o sticlă

* un brăilean de 58 de ani a ajuns la spital, în această seară, după ce vecinul de 51 de ani i-a tras o mamă de bătaie * cei doi locuiesc pe B-dul Cuza și ar fi băut împreună * între ei a izbucnit un conflict, iar victima a primit o sticlă și o cană în cap

 

Un bărbat care locuiește pe Bulevardul Cuza s-a ales cu capul spart, după lovituri cu o sticlă și o cană, ajungând la spital. Atacatorul este un vecin, după cum su stabilit polițiștii, împreună cu care victima ar fi stat la o băută. Între cei doi a izbucnit un conflict și s-a ajuns la bătaie.

Atacul violent a fost sesizat prin numărul de urgență 112 chiar de către victimă. La fața locului s-a deplasat o ambulanță, care l-a preluat pe bărbatul rănit și plin de sânge. Acesta a fost dus la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri medicale. Polițiștii de la Biroul Investigații Criminale au ajuns la fața locului și l-au preluat pe agresorul în vârstă de 51 de ani. Acesta a fost dus la sediul Poliției Municipiului pentru audieri. Cercetările sunt în curs și în funcție de gravitatea leziunilor suferite de victimă se va stabili infracțiunea de care va fi acuzat atacatorul.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii