Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătaie între frați din cauza alcoolului

Oamenii legii au demarat imediat cercetările și au stabilit că victima a avut un conflict cu fratele său, Marian I., de 61 de ani. Cei doi se aflau la domiciliul comun și după ce au băut bine s-au luat la ceartă, iar Marian I. l-a lovit cu cuțitul pe fratele său. Victima a fost examinată de medicul legist care a concluzionat că are nevoie pentru vindecare de 8-10 zile de îngrijiri medicale și că leziunile nu i-au pus în primejdie viața. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând să fie înaintat la Parchet cu propunere corespunzătoare.

De asemenea, în cursul zilei de vineri, un alt tânăr a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale după ce a fost agresat. La ora 15.25, Nicușor Valentin T., de 26 de ani, a reclamat la Poliție faptul că, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie 1918, a fost agresat fizic
cu pumnii și picioarele de către Marius M., de 34 de ani. Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a situației da fapt.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii