Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătaie însângerată la pizzeria Kuky

* mai multe persoane s-au luat la harță, ieri noapte, în fața pizzeriei de pe Călărașilor * în urma conflictului, un tânăr a ajuns la spital, după ce ar fi fost tăiat cu un cuțit, potrivit unor surse * oficial, polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe

 

Răfuială sângeroasă la pizzeria fast-food Kuky, de pe Calea Călărașilor, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un tânăr de 21 ani a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Brăila, după ce ar fi fost rănit cu un cuțit, potrivit unor surse din rândul angajaților. Conflictul pare că a fost unul spontan. Doi clienți ai pizzeriei doar ce-și ridicaseră comanda și se retrăseseră în lateral, pentru a mânca. Alți câțiva bărbați au venit spre ei și i-au luat la bătaie, fără a se certa înainte, potrivit acelorași surse.

Bătaia a fost surprinsă de camerele video ale pizzeriei, iar imaginile sunt analize acum de polițiști, pentru a clarifica toate aspectele ce au dus la conflict.

De la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila ni s-a transmis că în jurul orei 2.40 a avut loc un conflict între mai multe persoane. În urma agresiunii, un tânăr de 21 ani a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. Acum, se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Trecătorii prin zona respectivă ne-au spus că polițiștii au făcut măsurători timp de aproximativ 4 ore, iar după încheierea cercetării la fața locului, câteva persoane spălau trotuarul pătat de sânge.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii