Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătaia din faţa barului “Blasova” de pe Gării: Agresorul rămâne după gratii

zilele trecute, Florin Băzdrăgan, zis Marocanul, care l-a luat la pumni pe un brăilean şi l-a băgat în comă, a mai primit o lună de arest •

 

Acuzat de infracţiunea de vătămare corporală, inculpatul Florin Băzdrăgan, zis “Marocanul”, a mai primit o lună de arest preventiv. Judecătoria Brăila a menţinut măsura preventivă, însă acuzatul a formulat contestaţie. La Tribunalul Brăila, judecătorii au respins ca nefondată cererea lui Băzdrăgan, acesta rămânând în spatele gratiilor, pentru încă 30 de zile, până la data de 24 octombrie.

Bătăuşul a ajuns în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila la data de 2 august, pentru fapta comisă în luna iulie.

Reamintim că, la data de 18 iulie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea unei fapte de vătămare corporal, asta după ce un bărbat cu urme de agresiune a ajuns la spital. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că, în seara de 13 iulie, un bărbat de 31 de ani, aflat în faţa barului “Blasova” de pe strada G-ral Eremia Grigorescu, a fost lovit cu pumnul de Băzdrăgan. Partea vătămată a căzut la pământ, în stare de inconştienţă. S-a stabilit că cel agresat a suferit leziuni grave, pentru care are nevoie de 40 - 45 zile de îngrijiri medicale.
Categorie articol: 

Comentarii