Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătăuşul poliţiştilor de la Chiscani, externat la cerere de la Psihiatrie şi liber ca pasărea cerului

• potrivit unor surse, acesta nu are probleme psihice, ci era băut zdravăn în noaptea comiterii ultrajului • s-a externat la cerere, câteva ore mai târziu după internare • în cele mai multe cazuri de violenţă, agresorii sunt duşi la Psihiatrie de către poliţişti ori jandarmi

 

Tânărul de 23 de ani care a agresat trei poliţişti şi care a spart geamurile unei maşini din Chiscani, în noaptea de vineri spre sâmbătă, umblă liber pe străzi. Deşi fusese internat la Spitalul de Psihiatrie în urma comportamentului extrem de violent, acesta s-a externat la cerere, tot în cursul zilei de sâmbătă. Potrivit unor surse demne de încredere, agresorul nu are probleme psihice şi nu a mai fost internat vreodată într-un spital de specialitate. Pur şi simplu în noaptea incidentului era băut zdravăn. După ce şi-a revenit din băutură, a plecat la cerere, acasă, în Chiscani. De obicei, indivizii agitaţi şi violenţi sunt aduşi la Psihiatrie de poliţişti sau jandarmi.

Acuzat de ultraj, agresorul se plimbă liber pe stradă, putând oricând să devină recalcitrant şi să comită alte fapte antisociale. Libertatea lui stă în mâinile procurorilor care se ocupă de dosar şi rămâne de văzut ce măsură preventivă vor hotărî că este cea mai potrivită pentru individ.

Reamintim că trei poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila au fost chemaţi, prin apel la 112, de către un localnic de 35 de ani, care susţinea că cineva i-a spart geamurile autoturismului. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au văzut că se confirmă spusele reclamantului şi au plecat în căutarea făptaşului. L-au identificat imediat pe autor, moment în care acesta din urma a devenit agitat, a început să-i înjure şi să-i ameninţe cu moartea pe agenţi. Apoi, a vrut să-l taie pe un poliţist cu un obiect ascuţit, însă nu a reuşit, deoarece ceilalţi doi l-au oprit la timp. Numai că individul s-a enervat şi mai tare, a pus mâna pe piatră şi l-a lovit în cap, i-a rupt cămaşa şi i-a provocat răni pe mâini şi picioare unuia dintre cei doi agenţi care încercau să-l imobilizeze şi să-l încătuşeze. Din fericire, poliţistul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Într-un final, agresorul a fost încătuşat şi dus la Spitalul de Psihiatrie, unde a fost internat şi unde se pare că nu a petrecut mai mult de câteva ore.
Categorie articol: 

Comentarii