Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătălia pe proiecte. Tătăruş Ionel - candidat independent la Primăria Chiscani: “Redarea puterii de decizie oamenilor din comună”

Redarea puterii de decizie oamenilor din comună, nu promisiuni şi visuri deşarte, cele ce oricum nu au prins contur în nicio campanie din '90 şi până acum, venite din partea partidelor. Ulterior ştim ce avem de făcut şi fără diplomele pompoase a celor ce ne “conduc”.

O comună dezvoltată este şi o comună Unită. În curând se formează un nou consiliu în administraţia comunei Chiscani. De aceea este foarte important ca cetăţenii să exercite o presiune constantă asupra celor căror le-au oferit votul pe durata întregului mandat. Nu faceţi aceleaşi greşeli ale trecutului, este timpul să evoluăm şi mai ales să implicăm pe toată lumea în procesul decizional al comunei.

Nu vreau să fiu greşit înţeles, însă, cum îţi faci timp pentru o postare oarecare, este foarte necesar să îţi faci timp şi pentru comună şi mai ales pentru deciziile ce îţi pot îmbunătăţii viaţa din aceasta. Atât pagina mea (Tătăruş Ionel Candidat Independent Chiscani, Vărsătura, Lacu Sărat) cât şi acest grup (Dezbateri- Iniţiativă Cetăţenească Com. Chiscani) devin active imediat după investirea noului consiliu. În acest loc se vor transmite şedinţele live ale administraţiei cât şi toate informaţiile necesare pentru o transparenţă maximă în folosul acestei comunităţi

Ori de câte ori este nevoie sau în caz de urgenţă apărută pe teritoriul comunei, ne vom anunţa reciproc pentru a putea gestiona în timp util situaţiile neprevăzute ce ne afectează. Iar înainte de fiecare şedinţă de consiliu să facem şi o întâlnire fizică într-unul din spaţiile existente, pentru ca împreună să găsim cele mai potrivite soluţii la nevoile cu adevărat ale cetăţenilor şi nu a partidelor.

La şedinţele consiliului, orice consilier local, teoretic, trebuie să vină cât mai pregătit. Doar în acest mod, nu doar că evoluăm, dar împreună sper ca după un mandat şi alte comune să ne dea drept exemplu de urmat. Vă mulţumesc încă odată pentru încrederea oferită, prin această încredere presiunea asupra mea este enormă şi voi face tot ce îmi stă în putinţă să nu vă dezamăgesc pe voi cât şi numele familiei din care mă trag.
Categorie articol: 

Comentarii