Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bătălia pe proiecte. ÎMPREUNĂ PENTRU O ADMINISTRAŢIE CINSTITĂ!

• este propunerea lui Adrian Neagu - candidat al Alianţei USR PLUS pentru funcţia de consilier în Consiliul Judeţean Brăila •  „Indiferent de partidul din care provii, ori că eşti independent, când propui amendamente sau proiecte cu adevărat benefice pentru comunitate, pentru locuitori, acestea trebuie să intre în dezbatere, să fie bine motivate şi promovate”

 

Sunt nou în politică, vreau să mă implic şi să contribui la dezvoltarea zonei în care trăim, judeţul Brăila. Nu de puţine ori am citit în presă despre acuzaţii, reproşuri, scandaluri - cum a titrat presa, pe marginea proiectelor de hotărâri ce se aflau pe ordinea de zi a şedinţelor, între consilierii judeţeni care formează grupul majoritar şi cei aflaţi în minoritate (opoziţie). 

Am observat că la noi s-a împământenit ideea că dacă eşti partidul sau grupul politic care deţii majoritatea în consiliu, din orgoliu sau din alte motive...nu mai accepţi din partea celorlalţi consilieri, nici un fel de amendament la proiectele  propuse în dezbatere şi nici vreun alt proiect, pentru că, vezi Doamne, sunt iniţiate de consilierii aflaţi în minoritate în Consiliul Judeţean.

Această mentalitate trebuie schimbată şi consider că indiferent de partidul din care provii, ori că eşti independent, când propui amendamente sau proiecte cu adevărat benefice pentru comunitate, pentru locuitori, acestea trebuie să intre în dezbatere, să fie bine motivate şi promovate.

Din momentul în care eşti ales local şi faci parte dintr-o autoritate a administraţiei publice, trebuie să-ţi exerciţi atribuţiile cu cinste, competenţă şi respect faţă de cei care te-au votat.Trebuie să eliminăm abuzurile unor politicieni care dezonorează misiunea publică.

Dacă peste 4 ani, se va face bilanţul realizărilor şi dacă cei care acum am propus proiecte pentru municipiul şi judeţul Brăila, le vom duce şi la îndeplinire, toţi vom avea de câştigat.

Doresc să promovez şi să susţin în cadrul Consiliului Judeţean Brăila un mediu de lucru funcţional şi eficient, în scopul dezvoltării durabile a judeţului Brăila.

Avem şansa unui nou început. Avem fonduri de la Uniunea Europeană şi trebuie doar să fim creativi, activi, inovatori şi să nu mai pierdem nici o secundă în utilizarea acestor bani, pentru realizarea unor proiecte cu adevărat necesare comunităţii.

Sper ca cetăţenii să discearnă şi să aleagă în Consiliul Judeţean Brăila acei candidaţi care vor să-şi folosească energia şi priceperea în slujba interesului public.

Adrian NEAGU - candidat al Alianţei USR PLUS pentru funcţia de consilier în Consiliul Judeţean Brăila
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii