Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Băsescu propune o schimbare în trepte la vârful PDL

"Preşedintele are perfectă dreptate, deoarece a dispărut chestiunea că poţi păcăli electoratul cu un singur om, cu conducătorul partidului. Au fost cazuri în care locomotiva partidului, adică preşedintele, a adus un plus formaţiunilor politice, inclusiv domnul Ion Iliescu la PSD sau Vadim Tudor la PRM", a precizat Tabără.
El a apreciat că alegerile se vor câştiga "cu programe pragmatice şi realizabile, şi nu cu poveşti".
În legătură cu afirmaţiile şefului statului făcute la şcoala de vară a OTPDL potrivit cărora ar fi nevoie de o schimbare la vârful partidului, Valeriu Tabără a apreciat că preşedintele Băsescu "nu s-a referit la o schimbare bruscă, ci una în trepte", prin care generaţia tânără să preia "încet, încet" programele.
Preşedintele Traian Băsescu a susţinut, duminică, la şcoala de vară a OTPDL, că "este nevoie de un suflu nou" în partid, el cerându-le "veteranilor partidului" să aibă forţa să mai facă o dată schimbarea la nivelul conducerii, aşa cum s-a întâmplat în anul 2001.
"E nevoie de un suflu nou. Acest lucru trebuie să îl înţeleagă în primul rând veteranii partidului", le-a spus Traian Băsescu participanţilor la şcoala de vară a OTPDL. El a adăugat că "veteranii partidului au fost cei care au avut forţa să facă o dată o schimbare puternică la vârful partidului, în 2001". "Azi, în faţa voastră, le cer tot lor să aibă forţa să mai facă o dată schimbarea la conducerea partidului, chiar dacă ultimul congres a însemnat o primenire", a precizat Traian Băsescu.
Preşedintele Traian Băsescu a mai susţinut că, "dacă PDL crede că i-ar trebui un altfel de Băsescu, să-l tragă în alegeri, se înşală", pentru că "nimeni nu va mai câştiga cu locomotiva persoană".
Categorie articol: 

Comentarii