Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Băsescu şi-a anunţat candidatura la o întâlnire cu fermierii din Sânnicolau

"De acum, Sânnicolau Mare pentru mine a devenit un loc important, locul în care preşedintele în funcţie anunţă că va mai candida pentru un mandat. Vă mulţumesc mult, sănătate multă", a spus preşedintele.
După ce şi-a anunţat candidatura, Băsescu a primit cadou de la edilii locali stema oraşului Sânnicolau Mare, emblemă cu Sfântul Nicolae şi a afirmat că asta "înseamnă că a luat o decizie bună".
"Am primit emblema astăzi, când mi-am anunţat candidatura de aici. Emblema e cu Sfântul Nicolae înseamnă că am luat o decizie bună", a spus şeful statului.
Preşedintele a anunţat că va candida după ce a fost întrebat de mai mai multe persoane dacă a luat o decizie în acest sens. O persoană din mulţime i-a sugerat să-şi lanseze candidatura la Sânnicolau Mare, iar preşedintele a răspuns că a hotărât să îşi lanseze candidatura aici pentru că aşa i-au cerut oamenii. Băsescu a susţinut că nu se aştepta să îşi anunţe candidatura la Sânnicolau Mare, dar că se bucură că a făcut-o în mjilocul unor oameni cum sunt cei de acolo.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii