Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bărbatul care a vrut să violeze o copilă de 5 ani rămâne la Arest

după ce Judecătoria Făurei a dispus arestarea preventivă a inculpatului Albu Ion, de 73 de ani, pentru tentativă de viol, acesta a formulat contestaţie • în urmă cu două zile, Tribunalul Brăila a respins cererea bărbatului care a vrut să profite de o fetiţă care îi putea fi nepoată

 

Bărbatul de 73 de ani din localitatea Ulmu, care a fost la un pas de a viola o copilă de numai 5 ani, ar fi vrut să fie lăsat în libertate. După ce Judecătoria Făurei a dispus arestarea preventivă a inculpatului Albu Ion, pentru infracţiunea de tentativă de viol, acesta a formulat contestaţie împotriva măsurii preventive. Numai că la instanţa superioară acesta nu a obţinut câştig de cauză, astfel că stă în continuare în spatele gratiilor. “Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Albu Ion împotriva încheierii de luare a măsurii arestării preventive din data de 03.09.2019 a Judecătoriei Făurei. Menţine ca fiind legală şi temeinică încheierea de luare a măsurii arestării preventive a Judecătoriei Făurei. Obligă pe contestator la plata sumei de 50 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, este soluţia pronunţată de Tribunalul Brăila la data de 9 septembrie.

Reamintim că, la data de 1 septembrie, ora 20.00, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie din comuna Ulmu cu privire la faptul că fiica sa de 5 ani a fost violată. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în cursul aceleaşi zile, tatăl fetei l-a surprins pe un bărbat de 73 de ani în timp ce încerca să întreţină raporturi sexuale cu fetiţa. Acesta ar fi un unchi mai îndepărtat al tatălui fetei. Bărbatul a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Procurorul Parchetului Făurei a stabilit că bărbatul ar fi încercat de două ori să o violeze pe copila de numai 5 ani. Potrivit procurorului, într-o zi din luna aprilie 2019 şi în data de 1 septembrie, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, inculpatul Albu Ion a încercat să întreţină raporturi sexuale cu persoana vătămată CRI, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa.
Categorie articol: 

Comentarii