Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bărbatul care a vrut să îi taie gâtul soţiei a fost arestat

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila au dispus reţinerea învinuitului Nicu Căldăruşă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat. Ulterior, bărbatul de 51 de ani, care a vrut să îi taie gâtul soţiei pe fondul geloziei, a fost prezentat Tribunalului Brăila, care a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile.
Potrivit comunicatului remis de Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment procesual, a rezultat faptul că, în ziua de 5 septembrie, brăileanul şi-a atacat în locuinţă soţia, cu care se află în proces de divorţ, tăind-o cu un cuţit în zona gâtului. "Inculpatul a încercat să continue agresiunea însă a fost împiedicat de două dintre fiicele sale, astfel că partea vătămată a reuşit să fugă în stradă, în faţa imobilului, fiind însă urmărită de către Căldăruşă Nicu. În apărarea victimei a intervenit o vecină, astfel că inculpatul s-a reîntors în locuinţă, unde s-a autoagresat cu cuţitul în zona gâtului, producându-şi leziuni superficiale", au stabilit anchetatorii brăileni.
Soţia agresorului, în vârstă de 43 de ani, a fost transportată la spital, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale. Ea a fost examinată medico-legal, stabilindu-se că pentru vindecare îi sunt necesare 16-18 zile de îngrijiri medicale şi că i s-a pus în primejdie viaţa. Bărbatul a ajuns şi el la spital, însă rănile erau superficiale, astfel că
a fost internat la Spitalul de Psihiatrie, din cauza stării vădite de tulburare de comportament. Ulterior, agresorul a fost audiat şi pus sub învinuire, fiind mutat de la spital în arestul Poliţiei.
Cercetările continuă în vederea lămuririi cauzei sub toate aspectele şi a stabilirii răspunderii judiciare.
Categorie articol: 

Comentarii