Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bărbatul care şi-a mutilat fiica vitregă de 9 ani rămâne la arest

inculpatul Gheorghe Neaţu, de 57 de ani, din comuna Galbenu, nu a reuşit să îi convingă pe judecători să îl lase în libertate • după ce Judecătoria Făurei a prelungit măsura preventivă, inculpatul a formulat contestaţie, dar nici la Tribunalul Brăila nu a avut câştig de cauză

 

Încă o lună de arest pentru inculpatul Gheorghe Neaţu, de 57 de ani, din comuna Galbenu, cel care şi-a mutilat fiica vitregă cu un cutter. La jumătatea acestei luni, Judecătoria Făurei a prelungit măsura preventivă faţă de inculpat, însă acesta a formulat contestaţie iar cauza a ajuns la Tribunalul Brăila. Bărbatul a sperat că scapă, însă judecătorii instanţei superioare au fost de altă părere. 

Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Neaţu Gheorghe împotriva încheierii din şedinţa de cameră de consiliu din data de 13.02.2018, pronunţată de Judecătorul de Cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Făurei. Menţine încheierea din şedinţa de cameră de consiliu a Judecătoriei Făurei. Obligă pe contestatorul Neaţu Gheorghe la plata sumei de 50 lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, este soluţia pronunţată de Tribunalul Brăila, la data de 19 februarie.

La data de 19 ianuarie, Gheorghe Neaţu a fost reţinut pe ordonanţă şi dus apoi în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă, măsura fiind admisă de judecători. Inculpatul este acuzat de comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere.

O criză de gelozie, izbucnită din cauza faptului că femeia alături de care trăia, plecată de ceva timp în Belgia, vroia să se despartă de el, l-a împins la răzbunare. Bărbatul a stropit cu benzină o anexă din curtea locuinţei şi i-a dat foc, apoi şi-a agresat pe fiica vitregă, de numai 9 ani, pe care o avea în grijă.

Inculpatul a tăia-o pe cea mică pe faţă şi pe frunte, cu un cutter, provocându-i leziuni grave. Un acces de furie l-a împins pe bărbat la un gest necugetat. Cu siguranţă, fetiţa nu va putea uita acest atac violent, mai ales că ea va rămâne mutilată pe viaţă. Dosarul în care bărbatul din comuna Galbenu este judecat pentru infracţiunea de violenţă în familie, se află înregistrat pe rolul Judecătoriei Făurei. În cauză au fost invocate anumite excepţii, de către inculpatul care tot încearcă să scape de judecată.
Categorie articol: 

Comentarii