Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bărbatul care şi-a atacat tatăl cu toporul rămâne în arest până în martie

•  inculpatul Bătrînu Costel, din satul Dudescu, comuna Zăvoaia, a primit încă o lună de arest la Tribunalul Brăila • bărbatul de 38 de ani este judecat pentru infracţiunea de tentativă de omor

 

Acuzat de infracţiunea de tentativă de omor, după ce şi-a lovit propriul tată cu toporul în cap, inculpatul Bătrînu Costel, din satul Dudescu, comuna Zăvoaia, a mai primit o lună de arest. Zilele trecute, judecătorii Tribunalului Brăila au prelungit măsura preventivă a arestului faţă de inculpat, până la data de 5 martie 2019 inclusiv. Inculpatul nu a contestat soluţia dispusă de prima instanţă.

Agresorul de 38 de ani a fost trimis în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor,  dosarul fiind înregistrat pe rolul Tribunalului Brăila, primul termen fiind stabilit pentru 18 februarie.

Bărbatul din satul Dudescu a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila după ce a atacat cu toporul două persoane, mai precis pe tatăl său şi pe un prieten al acestuia. Victimele au ajuns la spital, fiind lovite în zona capului şi suferind leziuni pentru care s-a impus internarea. Potrivit poliţiştilor, în seara zilei de 25 octombrie, în jurul orei 19.30, s-a făcut sesizare prin apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că doi bărbaţi, unul de 53 şi celălalt de 61 de ani, au fost agresaţi de un localnic de 38 de ani, fiul celui de-al doilea bărbat. Victimele se aflau la domiciliul bărbatului de 53 de ani şi consumau băuturi alcoolice. A venit însă al treilea bărbat şi i-a lovit pe cei doi cu toporul în zona capului, pe fondul unui conflict spontan. Bărbatul de 53 de ani a suferit leziuni grave, în zona capului, care i-au pus viaţa în primejdie, după cum a stabilit medicul legist, acesta necesitând pentru vindecare o perioadă de 35-40 de zile de îngrijiri medicale. Inculpatul i-a aplicat şi tatălui său o lovitură cu toporul în creştetul capului, el având nevoie de îngrijiri medicale pentru vindecare de 7-9 zile.

Judecătorii nu au stat prea mult pe gânduri şi l-au trimis pe bărbat în spatele gratiilor. Mai departe, instanţa este cea care va decide pedeapsa pe care o merită inculpatul pentru fapta comisă.
Categorie articol: 

Comentarii