Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta colegă de muncă rămâne la arest

recent, judecătorii Tribunalului Brăila au prelungit măsura arestului preventiv faţă de inculpatul Nimirceag Cristian • a fost respinsă cererea acestuia care solicita înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu • la data de 11 septembrie, bărbatul de 47 de ani a înjunghiat o femeie în zona Plantelor, iar după două zile s-a predat la Poliţie şi a fost arestat

 

Bărbatul care şi-a înjunghiat o fostă colegă de serviciu în zona Plantelor, la data de 11 septembrie, a încercat în zadar să scape de arest. Instanţa a dispus recent prelungirea măsurii arestului preventiv cu încă o lună de zile. Inculpatul  Nimirceag Cristian a ajuns în spatele gratiilor la jumătatea lunii septembrie.

Prelungeşte măsura arestării preventive luată faţă de inculpatul Nimirceag Cristian, cu o durată de 30 de zile, cu începere de la data de 13.10.2019 până la data de 11.11.2019 inclusiv. Respinge ca nefondată cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare”, este soluţia dispusă de Tribunalul Brăila la sfârşitul lunii septembrie şi postată pe site-ul instanţei.

Individul a ajuns la arest luna trecută. La data de 13 septembrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Brăila, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului Nimirceag Cristian. Din materialul probator administrat în cauză, arătau procurorii, s-a reţinut că, la data de 11 septembrie, în jurul orei 11.30, bărbatul se afla pe bulevardul Dorobanţilor, lângă blocul 9. Potrivit procurorului, el a aşteptat în prealabil ca victima să iasă din scara blocului, apoi inculpatul Nimirceag Cristian a agresat-o fizic, în sensul că i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona feţei, după care a tăiat-o cu un cuţit în zona pieptului. “I-a produs leziuni traumatice pentru a căror vindecare s-au recomandat un număr de 7-9 zile de îngrijiri medicale, fără ca viaţa victimei să fi fost pusă în pericol. Instanţa a admis cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, dispunând arestarea preventivă a inculpatului Nimirceag Cristian, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13 septembrie, până la data de 12 octombrie”, se preciza în comunicarea Parchetului Brăila.

La data de 13 septembrie, bărbatul căutat de oamenii legii s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Brăila el fiind reţinut şi încarcerat în Centrul de Retinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila.

Când a fost înjunghiată, femeia se afla la intersecţia Căii Galaţi cu Bulevardul Dorobanţilor, în staţia de taxi. Aceasta se ducea să-şi ia copilul de la şcoală,în momentul în care a fost atacată de un individ. Poliţiştii au ajuns la faţa locului pentru cercetări, victima fiind preluată de o ambulanţă şi transportată la spital.

Individul ar fi cunoscut-o pe femeie la locul de muncă şi s-ar fi îndrăgostit de ea. În ultimele luni, agresorul i-ar fi trimis mesaje pe telefon şi pe reţeaua de socializare, însă femeia a ales să îl blocheze, astfel încât să nu o mai poată contacta.
Categorie articol: 

Comentarii