Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE A fost arestat pentru 30 de zile cuțitarul din Plantelor. Bărbatul care a înjunghiat o femeie s-a predat singur la Poliție

* în această dimineață, la sediul Poliției Municipiului Brăila s-a prezentat bărbatul de 47 de ani bănuit că a înjunghiat o femeie de 40 de ani, în cursul zilei de miercuri * polițiștii și procurorul vor decide dacă îl rețin pe bărbat

 

UPDATE Față de bărbatul de 47 de ani a fost dispusă masura arestării preventive pentru 30 de zile, acesta fiind încarcerat în Centrul de Retinere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

 

Acuzat că ar fi înjunghiat o femeie în zona Plantelor, în cursul zilei de miercuri, bărbatul de 47 de ani care era căutat de polițiști a decis să se predea.

În această dimineață, la sediul Poliției Municipiului Brăila s-a prezentat brăileanul suspectat de comiterea faptei cu violență. ”Acesta se află în custodia noastră, iar polițiștii continuă cercetările sub coordonarea parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, urmând a fi luate măsurile legale în consecință”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție JUdețean Brăila, insp. Laura Belciugan.

Rămâne de văzut dacă față de bărbatul de 47 de ani se va dispune măsura reținerii.

După cum v-am informat, miercuri, femeia a fost înjunghiată de bărbatul care era un fost coleg. Ea se afla intersecția Căii Galați cu Bulevardul Dorobanților, în stația de taxi. Aceasta se ducea să-și ia copilul de la școală, în momentul în care a fost atacată de un individ. Polițiștii au ajuns la fața locului și au dat startul cercetărilor. Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Brăila.

Individul ar fi cunoscut-o pe femeie la locul de muncă şi s-ar fi îndrăgostit de ea. În ultimele două luni, agresorul i-ar fi trimis mesaje pe telefon şi pe reţeaua de socializare, însă femeia a ales să îl blocheze, astfel încât să nu o mai poată contacta.
Categorie articol: 

Comentarii