Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bărbatul călcat de tren, identificat de soţie

UPDATE 10.50: Poliţştii de la Biroul Transporturi au reuşit să stabilească identitatea bărbatului care s-a aruncat în faţa trenului. Potrivit anchetatorilor, cel spulberat de tren este Ştefan N., de 47 de ani, era se pare în proces de divorţ şi o luase pe calea alcoolului. Brăileanul care locuia în cartier Lacu Dulce prezenta tulburări de natură psihică, ba chiar îninte cu câteva zile ar fi încercat să îşi incendieze şi apartamentul. El a fost recunoscut de soţie.

 

Bărbatul călcat de tren are în jur de 50 de ani

 

Bărbatul care şi-a găsit sfârşitul sub roţile de tren, în apropiere de trecerea de cale ferată spre Lacu Dulce, ar avea în jur de 50 de ani. Asta au stabilit anchetatorii, însă până ieri seară nu i se aflase identitatea. Bărbatul nu avea acte de identitate asupra lui, iar trupul a fost sfârtecat de roţile trenului şi târât pe o distanţă de 100 de metri.
După cum ne-a precizat şeful Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi, cms. şef Costel Crintea, echipele aflate pe teren continuau investigaţiile pentru a afla cine este bărbatul ucis de tren.
Sunt însă nişte indicii care ar putea ajuta. Decedatul avea un telefon mobil, care oricum s-a făcut praf, însă anchetatorii speră să poată folosi SIM-ul pentru a identifica numere ale cunoscuţilor. Cel mai sigur, au spus surse din rândul anchetatorilor, în acest caz este vorba despre o sinucidere. Rămâne de stabilit cine este bărbatul şi care au fost motivele ce l-au împins la sinucidere.
După cum v-am informat, bărbatul necunoscut a fost călcat de tren, în apropierea cartierului Lacu Dulce, incident ce a avut loc ieri, la ora 12.00. La faţa locului au venit poliţişti de la Transporturi, criminalişti şi autospeciala Serviciului de Medicină Legală. Aceştia au demarat cercetările pentru a stabili condiţiile în care s-a produs evenimentul nefericit, identitatea victimei, dar şi dacă a fost vorba despre o sinucidere sau un accident. Cadavrul a fost secţionat de roţile trenului care circula din direcţia Lacu Sărat spre Galaţi.

 
Categorie articol: 

Comentarii