Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bărbat găsit spânzurat în pădurea “Stejarul”

la sfârşitul săptămânii trecute, un bărbat de 38 de ani şi-a pus ştreangul de gât şi a fost găsit fără viaţă, agăţat de creanga unui copac din Pădurea Stejarul • poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările

 

Un brăilean de 38 de ani a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa şi s-a spânzurat. Acesta a fost găsit mort, agăţat de creanga unui copac din Pădurea “Stejarul”. Poliţiştii efectuează cercetări.

Potrivit datelor transmise de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, la data de 26 martie, ora 17.00, poliţiştii au fost sesizaţi de către un brăilean cu privire la faptul că a găsit o persoană spănzurată în pădure. Poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 38 de ani, din municipiul Brăila, care se afla spânzurat de creanga unui arbore, din pădurea Stejarul, la aproximativ 200 m de Şoseaua de Centură.

Cadavrul nu prezenta semne vizibile de violenţă şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila, pentru efectuarea necropsiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
Categorie articol: 

Comentarii