Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bărbat găsit fără viaţă în zona unei societăţi de pe Şos. Râmnicu Sărat

ieri dimineaţă, în jurul orei 10.30, un bărbat de 65 de ani a fost găsit mort şi s-a dat alarma la numărul de urgenţă 112 • iniţial, o persoană care a sunat pe numărul de telefon al redacţiei noastre a anunţat că persoana s-ar fi electrocutat • totuşi, reprezentanţii IPJ ne-au infirmat informaţia şi au transmis că brăileanul decedat nu prezenta urme de violenţă

 

Moarte suspectă. Un brăilean de 65 de ani a fost găsit mort în zona unei societăţi care se ocupă cu comerţul de materiale de construcţii (cherestea), situată pe Şoseaua Râmnicu Sărat. Descoperirea s-a făcut ieri dimineaţă, în jurul orei 10.30, fiind sesizată Salvarea şi Poliţia. Personalul medical s-a deplasat la faţa locului, numai că nu a putut decât să constate decesul, trupul neînsufleţit fiind transportat la Morgă pentru efectuarea necropsiei.

Ieri, o persoană ne-a contactat pe numărul de telefon al redacţiei şi ne-a anunţat faptul că un bărbat ar fi murit electrocutat la o societate de pe Şoseaua Râmnicu Sărat. Reclamantul a spus că electrocutatul era pensionar, însă mai mergea pe la firma de cherestea. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul în cauză nu lucra la societatea în cauză, ci mergea se pare să mai adune rumeguş de acolo. Cert este că, în urma anchetei desfăşurate de poliţişti, nu s-a confirmat faptul că ar fi vorba despre o electrocutare. Potrivit informaţiilor transmise de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, ieri dimineaţă, s-a sesizat faptul că un bărbat este decedat în zona unei societăţi de pe Şoseaua Râmnicu Sărat. Poliţiştii s-au deplasat a faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă. Victima era o persoană în vârstă şi nu prezenta urme de violenţă. Iniţial, poliţiştii nu stabiliseră identitatea celui decedat, însă ulterior s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 65 de ani din municipiul Brăila. Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal.

Cercetările continuă, în urma necropsiei urmând să se stabilească din ce cauză a murit bărbatul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii