Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bărbat dispărut de la domiciliu

O brăileancă a sesizat la Poliţie dispariţia de la domiciliu a numitului Ion Vasile, de 64 de ani, pe care îl găzduia în locuinţa sa. Femeia s-a prezentat la sediul IPJ Brăila în dimineaţa zilei de 16 iunie, la orele 10.30, spunând că bărbatul a plecat de acasă din data de 26 mai. Din primele verificări efectuate de poliţiştii de la "Urmăriri" a rezultat că bărbatul a plecat de la domiciliu, în mod voluntar, cu scopul de a-şi căuta un loc de muncă. El nu are asupra sa documente de identitate, însă poate să ofere relaţii cu privire la numele său şi adresa la care locuieşte. Ion Vasile are următoarele semnalmente: înălţime 130 cm, corpolenţă slabă, păr cărunt, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare. La data dispariţiei purta
cămaşă galbenă cu mânecă scurtă, pantaloni sport de culoare neagră, pantofi negri.
Faţă de cel în cauză s-a solicitat urmărirea la nivel naţional, activităţile specifice fiind continuate de poliţiştii Compartimentului Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale.
Cine poate da relaţii despre prezenţa acestuia în municipiul sau judeţul nostru este rugat să apeleze numărul de urgenţe 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii