Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bărbat din Stăncuţa, cu poliţiştii pe urme

• Ghelase Gică, în vârstă de 51 de ani, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors, iar tatăl a cerut ajutorul poliţiştilor

 

Un bărbat de 51 de ani, din localitatea Stăncuţa, şi-a pus tatăl pe gânduri după ce a dispărut de la domiciliu. S-a cerut ajutorul poliţiştilor.

La data de 11 octombrie, ora 11.30, lucrători din cadrul Postului de Poliţie Comunal Stăncuţa au fost sesizaţi de către un localnic cu privire la faptul că, în ziua de 7 octombrie, în jurul orei 12.00, fiul său, Ghelase Gică, a plecat de acasă. Problema a fost că cel în cauză nu a spus unde merge şi nici nu a mai revenit la domiciliul său.

Bărbatul are 175 de cm înălţime, constituţie atletică, păr şaten, fără semne particulare. La data dispariţiei, acesta purta un trening albastru, pantofi sport de culoare închisă şi o şapcă neagră, din material textil. Tatăl dispărutului nu a pus la dispoziţia poliţiştilor şi o fotografie a lui Gică.

Persoanele care pot oferi informaţii care să ducă la găsirea bărbatului sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Comentarii