Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bărbat din Republica Moldova trimis acasă

Un moldovean a fost luat la întrebări de poliţiştii de la Imigrări, întrucât stătea ilegal pe meleagurile brăilene. Cel în cauză a fost obligat să părăsească ţara noastră în cel mai scurt timp.
Astfel, la data de 25 august, poliţiştii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila au desfăşurat o acţiune, pe raza de competenţă, pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini. A fost depistat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din Republica Moldova care, la expirarea dreptului de şedere, nu a părăsit România şi nici nu a întreprins demersuri legale pentru prelungirea acestuia.
Poliţiştii au emis pe numele său o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească ţara noastră în termen de 15 zile. În plus, cel în cauză s-a ales şi cu o amendă, în cuantum de 400 de lei, conform prevederilor OUG 194/2002, privind regimul străinilor în România, cu modificările şi completările ulterioare.
Poliţiştii fac din nou apel la toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului Brăila să se pună în legalitate mergând la sediul Biroului pentru Imigrări din strada Ana Aslan nr.39.

 
Categorie articol: 

Comentarii