Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bărbat de 45 de ani acuzat de viol şi corupere sexuală a unui minor

* acesta a fost reţinut pe ordonanţă,  iar marţi a fost arestat * în perioada septembrie 2020 - ianuarie 2021, individul ar fi întreținut, în repetate rânduri, raporturi sexuale orale cu un minor

 

 

 

Individ acuzat că a batjocorit un minor, pe care l-a obligat să îl satisfacă din punct de vedere sexual, trimis în spatele gratiilor. La data de 22 februarie, polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale l-au depistat pe un bărbat de 45 de ani din Brăila, bănuit de comiterea infracțiunii de viol și corupere sexuală a minorilor. „În fapt, în perioada septembrie 2020 - ianuarie 2021, acesta ar fi întreținut, în repetate rânduri, raporturi sexuale orale cu un minor”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Brăila. Brăileanul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila care a luat față de acesta măsura reținerii, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de 23 februarie, instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus față de brăilean măsură arestării preventive, pentru o lună de zile. „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila. Dispune arestarea preventivă a inculpatului T. C., pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.02.2021 până la data de 24.03.2021, inclusiv, pentru săvârşirea infracţiunilor viol, prevăzută de art.218 Cod penal, cu aplicarea art.35 Cod penal şi corupere sexuală a minorilor, prevăzută de art.221 al.4 Cod penal, ambele cu aplicarea art.38 al.1 Cod penal. În baza art. 230 Cod procedură penală dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Se comunică măsura arestării preventive locului de deţinere – Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Brăila. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru inculpat şi pentru Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila”, este soluţia pronunţată marţi seara de Judecătoria Brăila.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii