Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bărbat căzut de la etajul 10 al unui bloc de pe Calea Călăraşilor

* în noaptea de joi spre vineri, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat este căzut lângă un bloc şi că nu mai dă semne de viaţă * deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au depistat un bărbat de 67 de ani decedat * din primele date, se pare că bărbatul ar fi căzut de la etajul 10 al blocului în care locuia, însă nu se ştie deocamdată dacă este vorba despre o sinucidere * el era iubitor de alcool

 

 

Bărbat decedat după ce a căzut de la etajul 10 al blocului de pe Calea Călăraşilor în care locuia, din zona Gospodina. Nu se ştie deocamdată dacă a fost vorba despre o sinucidere sau despre un accident, ancheta fiind în curs. Bărbatul era cunoscut ca iubitor de alcool.

Potrivit poliţiştilor, în noaptea de joi spre vineri, la ora 02.15, un bărbat de 37 de ani a sesizat prin apel 112 faptul că în proximitatea unui bloc de pe Calea Călăraşilor se află o persoană care nu mai dădea semne de viaţă. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au găsit un bărbat despre care s-a stabilit că are vârsta de 67 de ani şi locuia în blocul respectiv. S-a dat startul cercetărilor şi trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii. Din primele date se pare că bărbatul ar fi căzut de la etajul 10 al blocului în care locuia, fiind cel mai probabil vorba despre o sinucidere.

Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum şi-a găsit sfârşitul bărbatul.
Categorie articol: 

Comentarii