Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bărbat ameninţat cu coasa la Măraşu

Gheorghe Palela, în vâstă de 54 de ani, mecanic agricol din comuna Măraşu, a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi ameninţare.
Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, în ziua de 16 iulie 2014, Gheorghiţă Milea, din comuna Măraşu, a sesizat poliţia pe motiv că, în seara precedentă, vecinul său de vizavi, Gheorghe Palela, l-a ameninţat cu o coasă şi i-a pătruns în curte. Procurorul de caz precizează:
"Din declaraţia persoanei vătămate reiese că, în seara zilei de 15 iulie 2014, în jurul orei 19:15, fiica inculpatului Palela Gheorghe se uita insistent în curtea sa, motiv pentru care i-a solicitat să plece din zonă. În acel moment, a apărut inculpatul, care avea în mână o coasă, ameninţându-l că-i va tăia gâtul cu aceasta. Fără să iasă din curtea locuinţei, persoana vătămată i-a cerut inculpatului să plece şi să-l lase în pace, numai că inculpatul a pătruns în curtea locuinţei, pe poarta închisă dar neasigurată şi a continuat să-l ameninţe cu acea coasă". Agresorul a fost scos afară din curte de soţia lui Milea.
Audiat fiind, Palela Gheorghe a declarat că a avut o "discuţie mai aprinsă" cu vecinul său, pe motiv că fiică-sa fusese alungată din faţa locuinţei (pentru că-i "spionează" familia). El a negat, însă, că l-ar fi ameninţat pe Milea cu moartea sau că i-ar fi dat buzna în curte. Inculpatul a mai spus că avea o coasă în mână în momentul incidentului, pentru că fusese la cosit lucerna din curtea bisericii, împreună cu un consătean.
Cazul a fost trimis instanţei de judecată, spre soluţionare.

 
Categorie articol: 

Comentarii