Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bănel Nicoliţă a marcat, dar CS Făurei a pierdut cu 5-1 la Progresul Spartac

pentru CS Făurei urmează partida de pe teren propriu cu SC Popeşti Leordeni

 

Prima repriză dintre  Progresul Spartac Bucureşti şi CS Făurei a fost echilibrată, fără mari ocazii de gol, însă s-a încheiat cu un avantaj de două goluri în favoarea gazdelor din cauza a tot atâtea greşeli personale ale fundaşilor laterali ai formaţiei vizitatoare. Diţu a deschis scorul pentru Progresul în minutul 27, după o lovitură liberă executată de Stanciu. În minutul 38, servantul de la primul gol, Stanciu, a obţinut un penalty pe care tot el l-a transformat şi a stabilit scorul primei reprize, 2-0, pentru Progresul Spartac.

La jumătatea părţii secunde, Boiangiu a dus scorul la 3-0 pentru gazde. În această parte a întâlnirii, Bănel Nicoliţă a urcat de mai multe ori în atac, a şutat periculos în două rânduri la poartă, însă Săndulescu a avut intervenţii salvatoare pentru formaţia sa. Fostul internaţional stelist a fost faultat în careul gazdelor în minutul 76 şi tot el a executat lovitura de pedeapsă şi a redus din diferenţă, 3-1.

Până la finalul jocului gazdele au mai înscris de două ori prin Ciprian Stanciu din penalty, în minutul 77, şi prin Militaru şi s-au impus cu 5-1.

După această înfrângere, CS Făurei a coborât pe locul al 14-lea în clasamentul Seriei a II-a a Ligii a III-a.

Pentru CS Făurei urmează partida de pe teren propriu cu SC Popeşti Leordeni.

 

CS Făurei: Tudor - Mocanu, Drezaliu, B. Nicoliţă, Huţu - F. Roată, Băicoianu, Percă, Ciucă - Ndigwe - Puşcaşu. În repriza a doua au mai evoluat Aurel Nicoliţă, Gabi Cloşcă şi Merţan.
Categorie articol: 

Comentarii