Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bănel Nicoliţă şi-a revăzut mama şi fraţii după aproape 60 de zile

• fostul internaţional stelist a venit în weekend-ul trecut la Făurei la mama sa • Bănel s-a întâlnit cu o parte dintre jucătorii de la CS Făurei şi a jucat şi o partidă de tenis cu piciorul

 

Cât a ţinut starea de urgenţă, Băbel Nicoliţă a stat la Bucureşti alături de soţie şi de cele două fete ale sale. Dar odată încheiată această situaţie fostul internaţional stelist a dat o fugă până la Făurei pentru a-şi vedea mama şi fraţii.

“Abia aşteptam să-mi revăd mama şi fraţii. Mă bucur că toţi au respectat regulile impuse de starea de urgenţă şi sunt sănătoşi. După aproape 60 de zile am jucat pentru prima dată o partidă de fotbal cu piciorul. A fost minunat”, ne-a declarat Bănel Nicoliţă.

Deocamdată, Nicoliţă nu şi-a făcut niciun fel de planuri privind programului echipei CS Făurei. Acesta ne-a spus că decizia FRF de îngheţare a campionatului 2019-2020 a fost una foarte bună şi că aşteaptă semnalul de începere a pregătirilor pentru sezonul competiţional 2010-2021.

“Decizia FRF de îngheţare a campionatului a fost una foarte bună din punctul meu de vedere. Condiţiile împise de MTS de reluare a competiţiei erau imposibil de realizat de o echipă de Liga a III-a. Aşteptăm ca FRF să decidă când va începe sezonul competiţional 2020-2021. Deocamdată nu avem voie să ne antrenăm în grup ci doar câte 3 jucători, aceasta nu se poate numi antrenament ci doar pregătire fizică individuală. Mulţumim lui Dumnezeu că suntem sănătoşi, când se va putea, vom juca şi fotbal”, a mai spus Bănel Nicoliţă.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii