Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bălănică, la Bruxelles! Cum ar fi ca veşnica secretară Carmelia să ajungă europarlamentar?

Ok, ok... am înţeles ce vreţi să spuneţi. Aşadar, Carmelia Dragomir, actuală Bălănică, nu a fost secretară la viaţa ei, ci ditamai consilierul primarilor Simionescu şi Dragomir. Eu am presupus că Carmelia Dragomir Bălănică, la cât de pricepută mi se pare a fi în ghicitul cafelei, a fost secretara lui Simionescu, responsabila cu tarotul, horoscopul sau aşa ceva.

Când colo, ce să vezi? Carmelia Dragomir (devenită şi Bălănică după căsătorie) este o pesedistă plină de competenţe, o tipă foarte bine pregătită, că altfel nu ajungea ea ditamai vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate, cu rang de subsecretar de stat. Altfel spus, nu era de ajuns că în ministere s-au creat n-şpe posturi pentru secretari de stat (câte 3-4 la fiecare minister) ca să poată fi recompensaţi cu funcţii cât mai mulţi ţârcovnici din PSD şi ALDE. Nu, s-au creat şi posturi de subsecretari de stat, un fel de adjunct al adjunctului, mă-nţelegeţi?

Dar, cum ziceam, Carmina Dragomir Bălănică este o supercompetentă, dovadă că senatorul Ion Rotaru a propus-o, din partea Brăilei, pentru un loc eligibil în lista PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Rotaru a spus că Brăila nu îl poate susţine pe gălăţeanul Dan Nica (care, de fapt nu e gălăţean, ci vrâncean născut în oraşul Panciu) pentru că, iată, Brăila are un candidat propriu: Carmelia Dragomir Bălănică.

Bine, ştim cu toţii că Rotaru a jucat şi va juca în continuare la 14 capete. Când era Tudose la PSD Brăila, îi punea covorul roşu şi când acesta se ducea la baie. Iar după ce Tudose a plecat la Pro România, senatorul Rotaru a fost primul care a aruncat cu borcanele de zacuscă după Tudose.

Aşa că duplicitarul Rotaru va trage tot cu antipaticul Dan Nica, artizanul hoţiei celor 1000 de hectare de la Vădeni. Senatorul Ion Rotaru nu o să o propună în veci pe Carmelia Dragomir Bălănică, chit că aceasta, iacătă, provine din “ariile protejate”.

Dar sincer vă zic că îmi pare rău că nu o să avem şansa să o vedem pe Carmelia Bălănică la Bruxelles. Cum ar fi fost asta: brăileanca Bălănică - în Parlamentul European? Cred că madam Grapini era pistol cu apă pe lângă ce reuşea să facă Carmelia. Era încă un prilej pentru pesediştii din Brăila să le arate cetăţenilor acestui oraş că, iată, se poate să porneşti de jos, de la lipit afişe şi umflat baloane, să treci un pic la făcut cafele la Cabinetul Primarului, după care să ajungi parlamentar european cu 8.000 de euro salariu lunar, plus alte 12.000 de euro sume forfetare pentru diverse cheltuieli. (Carmelia BĂBĂLICĂ)
Categorie articol: 

Comentarii