Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Băgat în comă după o bătaie în faţa barului “Blasova” de pe Gării

luna trecută, un brăilean de 31 de ani aflat în zona localului respectiv s-a trezit luat la pumni, el căzând la pământ şi devenind inconştient • Salvarea l-a transportat la spital, în stare comatoasă • în urmă cu câteva zile, poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale au cerut arestarea bătăuşului Florin Băzdrăgan, zis Marocanul, măsura fiind admisă

 

«Marocanul», un individ care l-a agresat pe un brăilean, în faţa barului “Blasova” de pe strada Gării, a ajuns în spatele gratiilor. Este vorba despre Florin Băzdrăgan, de 32 de ani, cel care l-a agresat pe un alt bărbat şi l-a băgat în comă. Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale (SIC) l-au săltat pe agresor, pe numele lui fiind apoi emis mandat de arestare pentru 30 de zile, de către Judecătoria Brăila. Acuzatul a contestat măsura preventivă, decizia finală urmând să fie luată de instanţa superioară.

Potrivit anchetatorilor, la data de 18 iulie, poliţiştii SIC s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea unei fapte de vătămare corporală. De la spital s-a anunţat faptul că un bărbat, cu urme de agresiune, este internat. Poliţiştii au efectuat cercetări şi au stabilit că, la data de 13 iulie, ora 20.30, un bărbat de 31 de ani, aflat în faţa barului de pe strada G-ral Eremia Grigorescu, a fost lovit cu pumnul de Băzdrăgan, după care a căzut la pământ, în stare de inconştienţă. Iniţial, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, însă apoi s-a schimbat încadrarea juridică, în infracţiunea de vătămare corporală. S-a stabilit că persoana vătămată a suferit leziuni grave, pentru care are nevoie de 40 - 45 zile de îngrijiri medicale. La internare, cel bătut a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, fiind în stare comatoasă.

La data de 2 august, inculpatul Florin Băzdrăgan a fost arestat preventiv, el fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii