Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bădălan, dispărut în misiune

Ba mi se pare că el resimte o cruntă durere în moţul de la bască, atunci când vine vorba de cetăţenii care acum 3 ani (la alegerile din 2008) i-au făcut rost de un serviciu bun în Parlament, unde Bădălan să poată freca parlamenta pe zeci de milioane de lei lunar.

Bădălan a dispărut ca măgarul în ceaţă, în urmă cu aproximativ patru luni de zile. Cam de la Paşti, adică. Îmi amintesc că a făcut atunci o conferinţă de presă în care, ca de obicei, nu a spus nimic. După care, a dispărut în neant. Nimeni nu mai ştie nimic de Bădălan. Nici el nu cred că ştie pe unde o arde. E drept că şi dacă ar veni mai des în Brăila, tot aia ar fi. Căci nu este nimeni atât de naiv încât să creadă că Bădălan chiar se preocupă de soarta brăilenilor, că îi pasă vreun pic de alegătorii care i-au dat votul în 2008.

Există însă şi o veste bună, şi anume că nu mai este mult până când va expira contractul de muncă al lui Bădălan la Camera Deputaţilor. Altfel spus, mult a fost, puţin mai este. Ce mai contează un an de zile, după ce deputatul Cauciuc şi-a bătut joc de electorat timp de trei sezoane bătute pe muchie? La anul, pe vremea asta, o să îl vedeţi însă destul de des pe Bădălan orbecăind prin Brăila, în căutare de fraieri care să îl voteze încă o dată. Atunci să vedeţi cât de activ va fi Bădălan, aducându-şi aminte cât de tare s-a sacrificat el pentru a face legi cât mai bune pentru poporul brăilean. Dar eu trag nădejde că lumea nu va fi atât de uitucă şi îşi va aduce aminte că Bădălan a fost dat dispărut din Brăila cu lunile, ca să nu zic cu deceniile. Oare o să mai aibă curaj nen-tu Constantin Dumitriu să mizeze din nou pe Eugen Bădălan sau îl va pune elegant pe cursă, dându-i de înţeles să îşi caute alt judeţ în care să candideze. Dar unde să se ducă Bădălan să mai candideze, căci cam peste tot îl ştie lumea.
Categorie articol: 

Comentarii